+31 (0) 615508137 info@tenhoveadvies.nl

Even voorstellen: Ten Hove Advies

Ten Hove Advies uit Assen is opgericht in 2016 door Jan ten Hove, gecertificeerd hoger veiligheidskundige (HVK), Bsc, MSHE.

Jan ten Hove is een / veiligheidskundige/ veiligheidsspecialist met ruime werkervaring bij de overheid (Provincie en Arbeidsinspectie) en bedrijfsleven. De ruime ervaring bestaat uit kennis van arbeids- en procesveiligheid, incidentonderzoek en –analyse met Tripod, risicoanalyses, auditing, opstellen van procedures, gedragsverandering, de Arbowet,  het Besluit risico´s zware ongevallen (Brzo2015), explosieveiligheid (ATEX),  het uitvoeren van RI&E’s, machineveiligheid, het voorzitten van Hazop studies, etc.

Het werkveld van Ten Hove Advies is Noord Nederland, Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel.

Door bovengenoemde werkzaamheden en als milieu-inspecteur bij de Provincie Groningen en inspecteur bij de voormalige Arbeidsinspectie directie Major Hazard Control heb ik in de afgelopen 30 jaar het vermogen ontwikkeld om met een brede kritische blik over het werkveld de verbeterpunten van organisaties en bedrijven boven water te krijgen.

Met Ten Hove Advies wil ik organisaties helpen met het verhogen van de (arbeids)veiligheidsprestaties door het verbeteren van het veiligheidsgedrag en beheerssystemen. Cruciaal hierbij is het herkennen en erkennen van risico’s.

Naast de advieswerkzaamheden is in de lente van 2019 ook een webwinkel geopend voor persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Dit onder de naam van www.THPBM.nl.

Klik hier voor de CV van Jan ten Hove

Jan ten Hove

Een keer praten over de mogelijkheden?

Laat het ons weten