+31 (0) 615508137 info@tenhoveadvies.nl

Even voorstellen: Jan ten Hove

Ten Hove Advies B.V. uit Assen is in 2016 opgericht  door Jan ten Hove, gecertificeerd kerndeskundige HVK, Bsc, Master of SHE.

Jan ten Hove is een / veiligheidskundige/ veiligheidsspecialist met ruime werkervaring bij de overheid (Provincie en Arbeidsinspectie) en bedrijfsleven. De ruime ervaring bestaat uit kennis van arbeids- en procesveiligheid, incidentonderzoek en –analyse met Tripod, risicoanalyses, auditing, opstellen van procedures, gedragsverandering, de Arbowet,  het Besluit risico´s zware ongevallen (Brzo2015), explosieveiligheid (ATEX),  het uitvoeren van RI&E’s, machineveiligheid, het voorzitten van Hazop studies, etc.

Het werkveld van Ten Hove Advies B.V. is Noord Nederland, Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel.

Door bovengenoemde werkzaamheden en als milieu-inspecteur bij de Provincie Groningen en inspecteur bij de voormalige Arbeidsinspectie directie Major Hazard Control heb ik in de afgelopen 35 jaar het vermogen ontwikkeld om met een brede kritische blik over het werkveld de verbeterpunten van organisaties en bedrijven boven water te krijgen.

Met Ten Hove Advies B.V. wil ik organisaties helpen met het verhogen van de (arbeids)veiligheidsprestaties door het verbeteren van het veiligheidsgedrag en beheerssystemen. Cruciaal hierbij is het herkennen en erkennen van risico’s.

Klik hier voor de CV van Jan ten Hove

Jan ten Hove

Een keer praten over de mogelijkheden?

Laat het ons weten