+31 (0) 615508137 info@tenhoveadvies.nl

Interim management/ projecten/ veiligheidsstudie (Hazop)

Ten Hove Advies B.V. kan tijdelijk de rol van SHE, KAM, SHEQ etc manager vervullen om uw organisatie te ondersteunen. Ook het inzetten als hoger veiligheidskundige (HVK) behoort tot de mogelijkheden.

Ten Hove Advies B.V. kan u ondersteunen met het opstellen van explosie veiligheidsdocumenten (EVD), het uitvoeren van Hazop studies of het opstellen van veiligheidsrapporten in het kader van Brzo2015 etc.

Als uw onderneming gevaarlijke stoffen vervoert, laadt of lost dan heeft u conform volgens het ADR een veiligheidsadviseur nodig.

Ondernemingen zijn echter niet verplicht om een eigen veiligheidsadviseur in vaste dienst te hebben, maar deze kan ook extern worden ingehuurd. Ten Hove Advies B.V. kan als gecertificeerd ADR veiligheidsadviseur deze wettelijke taken vervullen zoals het controleren op de naleving van de ADR voorschriften aan de hand van de jaarlijkse verplichte audit. Daarnaast kunnen we het wettelijk voorgeschreven jaarverslag opstellen en geven we training om medewerkers te laten voldoen aan de opleidingseis volgens 1.3 van het ADR.

Een keer praten over de mogelijkheden?

Laat het ons weten